23:35 ICT FRIday, 19/04/2024

Treo chân mày bằng chỉ không phẫu thuật


Bệnh viện thẩm mỹ JW hàn quốc


Bệnh viện thẩm mỹ uy tín nhất tphcm


Cắt mí mắt hàn quốc đẹp


Nâng mũi s line ở đâu đẹp và an toàn


Nâng mũi s line bao lâu thì đẹp


Phẫu thuật hàm móm có nguy hiểm không


Phẫu thuật vẩu hàm trên


Điều trị khớp cắn ngược


Quy trình phẫu thuật hàm hô


Technology transfer

TUEsday - 29/10/2013 16:09

1. Technical guidelines for processing fish sauce (Vietnam/ Thailand) from freshwater fish with household scale

2. Technical guidelines for processing dry fish (from freshwater fish, marine fish) with household scale

3. Technical guidelines for processing fish sauce (from freshwater fish, marine fish) with household  scale

4. Technical guidelines for processing shrimp sauce (from little prawn of freshwater and marine water) with household scale

5. Technical guidelines for processing shrimp fermented sauce (from little prawn of freshwater, brackishwater and marine water) 


To ensure equal or higher quality than similar products; consultation on packaging and marketing

 

Login site

global counter

OnlineOnline : 311


TodayToday : 70

This monthThis month : 453

TotalTotal : 253566

thiet ke nha

thiet ke nha dep

nha pho dep

thi cong nha xuong

biet thu dep

thiet ke noi that

Nem cao su gia re tai tphcm

Tu sat quan ao gia re

Nem cao su gia re

Ruot goi gia re tai tp hcm

thi cong nha xuong gia re

thiet ke noi that chung cu